Triade spaarkaart

Samen. Genieten!

Triade is er voor iedereen! Samen met haar sociale ondernemingen creëert Triade een omgeving waarin medewerkers doen waar ze goed in zijn: werken met passie, overtuiging en bovenal veel plezier! Zodat iedereen kan deelnemen aan de maatschappij.

Speciaal voor onze klanten is er nu deze klantenpas vanuit het voordeelprogramma Samen. Voordeel!. Bij de vijf onderstaande Triade locaties kunt u sparen voor leuke voordelen:


Een spaarkaart kunt u gratis ophalen bij één van de deelnemende Triade locaties. Punten spaart u, na het invullen van uw profiel, bij elke aankoop in onze winkels en lunchrooms. Voor iedere euro die u besteedt, ontvangt u één spaarpunt. Beloningen zijn al verkrijgbaar vanaf 45 punten.

Ontvang speciale aanbiedingen

Als vaste klant ontvangt u regelmatig een nieuwsbrief met leuke aanbiedingen, speciaal voor u geselecteerd. Beloningen kunt u bekijken op de gratis Piggy app, de website of op de iPad bij de kassa van de deelnemende locaties. Beloningen geven wij in de vorm van (kortings)vouchers en kunt u inwisselen na het scannen van uw spaarkaart. Het aanbod wisselt ongeveer elk half jaar.

Op uw verjaardag trakteren wij!

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een cadeautje, daarom ontvangt u op vertoon van uw spaarkaart (met een volledig ingevuld profiel) gratis een stukje taart in de week van uw verjaardag. Dat is nog eens feest!

Sparen met de app en de pas

Download gratis de Piggy app voor iOS of Android. Daarna vragen we u om deel te nemen aan ons programma, u kunt uw account daarna koppelen aan de ontvangen spaarkaart.

  • Check uw actuele puntensaldo.
  • Bekijk de kortingen en speciale vouchers.
  • Ontvang nieuws over onze aanbiedingen.

Wilt u de app liever niet installeren, dan kunt u ook de website raadplegen.

Het is mogelijk de digitale pas (app) en de spaarkaart naast elkaar te gebruiken. Als deze beide aan hetzelfde e-mailadres gekoppeld zijn worden de punten altijd op één en hetzelfde account bijgeschreven.