Samen. Visie!

Bij het Eksternest komen de mens, vertrouwen en talent samen in een sociale onderneming.

De mens

Want het Eksternest is niet zomaar een horecagelegenheid. Bij het Eksternest werken mensen met een verstandelijke of psychische beperking met ondersteuning van Triade. Er wordt gewerkt met aandacht en trots. Voor de menu’s, de contacten met de gasten, of gewoon, omdat ze het leuk vinden. Het zijn dus niet zomaar lunches die je eet. Het zijn gerechten met een verhaal erachter.

Talent

We laten onze medewerkers hier meer doen dan het doorbrengen van hun dag. Bij het Eksternest ontwikkelen ze zich, ontdekken ze hun talent en nemen actief deel aan de maatschappij. We laten hun talent en ontwikkeling samen gaan met hun werk. De ene keer is dat het verkopen van een lunch, de andere keer is dat het maken van de appeltaart de verkoop. Of wat dacht je van het verzorgen van de dieren op een van de kinderboerderijen van Triade, waar gezinnen een paar uur gezellig doorbrengen?

Vertrouwen

Door  de ervaringen die ze bij ons opdoen en de waardering die ze krijgen, groeit hun zelfvertrouwen. Ze groeien in hun kijk op de wereld, hun ontwikkeling en in de omgang met elkaar. Het geeft vertrouwen in elkaar. En dat niet alleen. We zijn ook een betrouwbare partner op het gebied van samenwerking. We nemen onze verantwoordelijkheid en we zijn aanspreekbaar op onze resultaten. We komen onze afspraken na binnen de samen gestelde normen.

Wat we doen

We verkopen onze eigen thee, je kunt bij ons lunchen, je bruiloft vieren, een vergadering houden of samenkomen voor die teambuildingsdag. Omdat we heel allround zijn, onze ruimtes verhuren voor allerhande activiteiten kan het alle kanten op.

We zien u graag!