Samen. Uniek.

Uniek in Almere, deze locatie van Triade: vergaderen, evenementen een theehuis en catering. En dat midden in de natuur van het Vroege Vogelbos. Het Vroege Vogelbos is een bijzondere plek met natuurlijk de theeschenkerij, de schaapskooi met schaapskudde, de mooie houten speeltuin, het natuur-ontdekpad en de IVN-bostuin mét prieel. Het bos is één van de oudste en gevarieerde bossen in Almere waar heerlijk gewandeld en gefietst kan worden.

Genieten

Het Eksternest is een prachtige plek om te genieten van een uitstekende cappuccino en een verrukkelijke, authentiek gebakken stuk appeltaart, maar ook voor een uitgebreide high tea. Dit alles wordt aan u geserveerd door bijzonder vriendelijke en gemotiveerde medewerkers. En u kunt ook nog eens naast de deur gratis parkeren! Ook is natuurlijk uw hond bij ons welkom! Een bak met water staat klaar!

Trouwen

Het Eksternest is ook een mooie locatie om te trouwen! Wij zijn een officiele trouwlocatie voor de Gemeente Almere. Er is immers toch niets mooiers dan trouwen in het romantische groen van het Vroege Vogelbos? Kijk maar eens voor hoe dit eruit zou kunnen zien!

Gezin

Door de ligging in het bos, de speeltuin naast het terras, de schaapskooi en weide tegenover het terras én het speelhoekje binnen, is onze locatie uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Tevens hebben wij de faciliteiten om babyvoeding en -flesjes op te warmen. Vraag onze bediening hiernaar.

Maatschappelijk verantwoord

Het Eksternest is méér dan alleen een eetgelegenheid. Hier werken mensen met een verstandelijke beperking of psychiatrische stoornis met veel plezier en toewijding in zowel de bediening als de keuken.

Wie bij het Eksternest komt, neemt de tijd en laat zich verrassen door de ontwapenende authenticiteit van de medewerkers.

We heten u van harte welkom!