Trouwen

Samen. Trouwen!

Unieke trouwlocatie midden in de natuur

Het Eksternest is een prachtige trouwlocatie, midden in de natuur. Deze plek is met haar omgeving de perfecte setting voor een romantisch ja-woord. Alles kan hier plaatsvinden, de huwelijksvoltrekking, de receptie, het diner en het feest. We hebben zalen van tien tot honderd personen.

Waarom trouwen op het Eksternest in Almere?

  • Jullie trouwen hier in een hele natuurlijke omgeving, in het Vroege Vogelbos.
  • We doen dit voor een eerlijke prijs
  • Wij staan voor persoonlijk contact
  • We leveren graag maatwerk: jullie wens is onze uitdaging

Trouwen in natuurlijke omgeving

En dan is er nog de sfeer van de locatie. Naast de natuurlijke ambiance, is de sfeer bij ons ongedwongen. Heel prettig als je het allemaal niet zo formeel wilt, waarbij er natuurlijk alle ruimte en aandacht is voor jullie bijzondere moment. En ruimte voor kinderen om te spelen is er in overvloed, dus het jonge publiek hoeft zich niet te vervelen.

Hele trouwfeest op 1 locatie

Je hele trouwdag kan bij ons plaatsvinden, want de omgeving leent zich ook nog eens heel goed voor een fotoshoot. In het Vroege Vogelbos zijn prachtige plekjes te vinden voor de trouwreportage. Wanneer je trouwt bij ons, heb je een bruiloft zonder dat jullie of de gasten zich hoeven te verplaatsen, lekker rustig.

Lunch, diner, barbecue

Het Eksternest is een trouwlocatie waar cliënten van Triade werkzaam zijn. Onze unieke werknemers dragen met plezier bij aan je trouwdag door de horecataken op zich te nemen. Lunch, hight tea, diner en barbecue, we hebben veel mogelijkheden om tijdens het feest ook te zorgen voor de innerlijke mens.

Onze trouwlocatie is gemakkelijk gelegen dichtbij de A6 en biedt voldoende parkeergelegenheid.  

Heb je vragen over onze mogelijkheden en prijzen voor jouw trouwdag? Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier. Liever langskomen? Bel ons dan voor een afspraak via 036-5216493. Wil je even de sfeer proeven op onze locatie? Dan ben je welkom in ons Theehuis.

Met onze ongedwongen sfeer, maatwerk, persoonlijke aandacht en eerlijke prijs, maken we samen jullie trouwdag tot een niet-te-vergeten moment.