Catering

Proef en geniet!

Van hapjes voor een verjaardag en lunch, tot uitgebreide personeelsfeesten en recepties. Wij verzorgen op iedere denkbare locatie uw lunch, high tea, borrel, diner of feestelijke hapjes. Van 1 tot 500 personen. Voor ieder thema en ieder budget. Met passie, creativiteit en ambachtelijk vakmanschap geven wij invulling aan de wensen van onze gasten.

Een team van kenners en liefhebbers werkt continue aan kwaliteit en gastvrijheid. Onze medewerkers hebben een beperking en worden in de keuken door koks ondersteund. Ze werken met echte streekproducten en verse ingrediënten, soms zelfs uit eigen tuin. Dagelijks maken zij de zij de puurste gerechten. De combinatie van een eerlijk arbeidsproces en verse streekproducten noemen wij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Eerlijk toch?!

Assortiment

Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan internationale gerechten. Een greep uit ons assortiment

  • Lunches. Belegde broodjes, maar ook een lunchbuffet op lokatie, etc.
  • Partycatering. Borrelhapjes, bittergarnituren, zoutjes & nootjes, tapas, etc.
  • High tea. Scones, brownies, muffins, sandwiches, etc.
  • Barbecue. Van eenvoudige vleesassorti tot uitgebreide vis- vleestafels en verhuur van barbecue.
  • Buffetten. Salades, warme en koude buffetten, desserts, themabuffetten, etc.
  • Picknickmanden. Compleet verzorgde manden voor een heerlijke lunch.

Service

Catering het Eksternest staat voor snelle levering, gastvrij en klantvriendelijk personeel. Wij nemen u graag de bediening uit handen, zodat u volop kunt genieten van uw feest. Warme gerechten serveren we op chaving dishes, welke u gratis in bruikleen krijgt.